Sari navigarea

Români, nu vă mai încuiaţi în case şi de această dată! Veniţi la votare duminică! Să le desprindem degetele slinoase de pe trupul şi sufletul ţării noastre acestor animale bolşevice fără Dumnezeu, fără patrie, fără mamă!

Şleahta de marionete, în frunte cu bătrânul păpuşar, vor să facă tabula rasa din 20 de ani de libertate, libertatea noastră! Printr-un act odios, ei au reuşit să întineze Timişoara şi Ziua Naţională. Cu Geoană preşedinte, noi am reuşi să pătăm memoria celor ce ne-au câştigat libertatea cu sânge.

Ei ne promit linişte. Asta să fie liniştea pe care ne-o dorim noi la două decenii de la Revoluţie? Să ne reducă la tăcere? Să ne pună căluşu-n gură? Să ne arunce în adormirea ante-decembristă? Să interzică posturi TV libere, precum B1? Să ne lege la ochi şi să ne imbecilizeze cu minciunile impertinent-ridicole transmise de I-realitatea TV? Nu linişte trebuie să votăm noi, ci libertate şi adevăr!

Bravo, timişoreni! Ei au zis că aţi fost 100 de oameni scoşi din case şi târâţi în Piaţa Operei de reprezentanţi ai PDL. Noi v-am văzut. Eraţi mulţi, cât se putea cuprinde cu ochii. Eraţi hotărâţi si demni. V-au catalogat drept o gaşcă de golani scandalagii de stadion, instigaţi la violenţă de un partid politic. Noi am văzut o mulţime de români adevăraţi, instigaţi doar de simţul dreptăţii, de dreptul şi privilegiul apărării integrităţii şi a libertăţii; instigaţi de valori morale, de dragoste pentru pământul şi cerul românesc.

Mişcare fundamental greşită, Geoană & co! O haită de neo-comunişti nu are ce căuta pe pământ sfânt. Tătuca Ilici şi-o fi cumpărat un loc moale şi cald în politica românească, dar Revoluţia libertăţii noastre nu o va cumpăra niciodată.

Români, să nu-i facem cadou lui Iliescu un al treilea mandat prezidenţial!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: