Sari navigarea

    Zeul artei flamenco-ului, Joaquin Cortes, revine dupa un an si jumatate la Bucuresti, pe aceeasi scena a Salii Palatului, in seara de 19 decembrie 2007, incepand cu orele 19.00. Conform organizatorilor, Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula, este vorba despre un spectacol in premiera absoluta pe continentul european, intitulat Zapatos Blancos, care promite sa se desfasoare cu casa inchisa, ca si Mi Soledad. Costumele vor purta, de aceasta data, semnatura lui Jean-Paul Gaultier, desi admiratorii lui Cortes au fost obisnuiti in ultima vreme cu creatii vestimentare de la Casa Giorgio Armani.
    
     Pretul unui bilet variaza, desigur, in functie de categorie: 100 RON – categ. 5, 150 RON – categ. 4, 200 RON – categ. 3, 250 RON – categ. 2, 350 RON – categ. 1. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Opera Nationala, Magazinele Carrefour si Diverta, statiile de metrou 1 si 2, nu si de la TNB insa, asa cum a aparut publicat de diverse surse.
     Biletele pot fi achizitionate si online, de pe bilete.ro.
    
     Artistul, care are in spate o cariera indelungata, solida si unanim apreciata de public si specialisti, activeaza nu doar in postura de dansator si coregraf (el infiintand si o companie de gen), ci si in aceea de actor, sub bagheta unor regizori de renume mondial. Cortes declara ca este fascinat de experiment; astfel, coregrafia sa unica in lume este, in primul rand, muzicala, intr-un uluitor mix de flamenco si blues, salsa ori chiar funk.
    
     Va asteptam la spectacol!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: