Sari navigarea

O poza pe FB cu Monica Gabor ex-Columbeanu alaturi de mama Kardashian. Cateva comentarii exultand de patos. In majoritatea lor, despre cat de urata (!) poate fi fiinta asta. Ceva de groaza, nu alta!! „Urata foc si cu draci” se exprima foarte plastic o tanti.

Nu urmaresc sa-i fac apologia Monicai, in nici un caz. Care monica…, in mod cert nu e un model de urmat in nici o privinta; nimic de apreciat la fatuca asta! Si totusi, asta nu trebuie sa ne orbeasca si sa spunem ca e urata. Da, n-are corp de manechin, nu e proportionata bine, se pot spune multe la adresa fizicului ei. Dar are o fata frumoasa si un par minunat. Iar din ce am zarit in fotografia cu pricina, rochia a l’antique arata genial, adica elegant si distins, asa cum ar trebui sa se prezinte orice aparitie de genul asta.

In ultima vreme, mi-am dezvoltat un obicei. Poate a devenit chiar tic. Atunci cand vad astfel de comentarii, intotdeauna dau fuguta la profilul postatorului. Si, de fiecare data, realizez ca lucrurile au o explicatie cat se poate de logica. De exemplu, recent, un nene scria sub fotografia Margheritei din Clejani (si nu, nu sunt vreo fana!) ceva de genul „daca o vezi p-asta noaptea, mori de sperietura la cat de urata e”. Si, ce credeti? Dau click pe profilul omului si, surpriza, in poza-avatar tronau chipurile jumatatilor unuia dintre cele mai bolovanoase cupluri imaginabile.

Asadar, precum spuneam, totul are o explicatie logica pe lumea asta. Chiar si rautatea gratuita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: